Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!


 • EGM Laboratoris Color S.A. , és l'ÚNICA EMPRESA espanyola amb llicència com a GRANJA DE RENDER PÚBLICA de MAXWELL RENDER.

  PUBLIC MAXWELL RENDER FARM CINEMA 4D
 • CGI, Imatges Generades Per Computadora

  Prova el sistema CGI de EGM Laboratoris Color S.A. i deixa que la creativitat prengui forma.

  CGI et permet una llibertat creativa per mostrar i jugar amb diferents orientacions, perspectives i angles. Visualitzi qualsevol objecte en un ambient sense cap tipus de limitació.

  Mes informació

SERVEI DE RENDER FARM I ANIMACIÓ 3D

Maxwell Render Farm Cinema4D

EGM Laboratoris Color S.A., disposa d'una GRANJA DE RENDER d'última generació per poder proveïr les seves necessitats de potència de render.

Podem renderitzar els seus treballs de Maxwell Render i Cinema 4D en un temps molt menor que amb el millor dels ordinadors, tant en imatge fixa com en animacions.

Nosaltres ens encarreguem de renderitzar les seves feines i treballs perquè vostè pugui avançar dissenyant nous projectes.

granja de render...


CGI, L'EINA MÉS INNOVADORA PER AL MARKETING I LA PUBLICITAT


CGI MARKETING 3D

Les noves tècniques de CGI tenen grans avantatges per als professionals del Marketing i la Publicitat.

Visualitzi i mostri el seu producte abans de fabricar-ho amb la forma, color i textura igual que el producte real. Eviti tensions i costos innecessaris quan la producció es retarda . Disposi d'una llibertat creativa i necessària per a canviar i jugar amb diferents orientacions, perspectives i angles per visualitzar-ho en el seu ambient sense l'inconvenient d'haver de moure l'objecte real.

Deixi volar la seva imaginació i les seves idees. Col·loqui el seu producte en llocs increíbles, on sempre havia somiat, llocs inaccessibles per a una càmera.

Avanci's amb EGM Virtual i gaudeixi de la nova revolució 3D.

CGI...


GRANJA DE RENDER PÚBLICA

Des d'1,1Céntim € / Ghz Hora

Veure tarifes…

Dades de contacte

Prats de Molló, 20, Barcelona, 08021
 • Tel: +34 93 201 63 88 Tel
 • Fax: +34 93 414 49 20 Fax
      
 • Horari: De Dilluns a Divendres de 9:30h a 19h
Asset 1