Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Empresa

El millor laboratori fotogràficHistòria

EGM LABORATORIS COLOR S.A.

va néixer en 1971 i actualment treballa amb una plantilla de més de 50 professionals sobre una superfície de 2.500 m2. Els seus socis fundadors són Enric Galve Montero i Joaquim Canal Brunet.

Fins l'any 1987, EGM Laboratoris Color S.A., es va especialitzar en el revelat de diapositives, duplicats i còpies sobre paper ILFOCHROME. En 1987 l'empresa va incorporar el tractament digital de la imatge, que ha anat evolucionant contínuament fins a ostentar a data d'avui, amb unes de les instal·lacions digitals més potents d'Europa. En 1994 es van integrar tots els serveis de negatiu a positiu donant així suport a tots els camps de la fotografia.

EGM s'esforça contínuament per proporcionar la millor qualitat i un ampli ventall de serveis dins del món de la imatge, d'aquí el qualificatiu de SERVEIS FOTOGRÀFICS INTEGRALS.

EGM LABORATORIS COLOR és auditat periòdicament per Kodak per la normativa Q- LAB certificant-li un nivell de qualitat internacional.

EGM LABORATORIS COLOR compleix estrictament amb totes les normatives mediambientals, a més de ser soci fundador de l'Associació de Laboratoris Fotogràfics Industrials de Catalunya (ALFIC) i soci de l'Associació de Laboratoris Fotogràfics nacional (ALFE).

GRANJA DE RENDER PÚBLICA

Desde 1,1Céntimo € / Ghz Hora

Ver tarifas...

Dades de Contacte

Prats de Molló, 20, Barcelona, 08021
  • Tel: +34 93 201 63 88 Tel
  • Fax: +34 93 414 49 20 Fax
      
  • Schedule: Monday to Friday from 9:30 am to 7 pm.
Asset 1